HTML

Operákról komolytalanul

Az operáról annyit tud az átlagember, hogy abban kövér emberek szerelmesek egymásba és meghalnak, miközben mindenki fülsértően rikácsol valami idegen nyelven. Szeretném bizonyítani, hogy ennél azért többről van szó, valamint, hogy a műfajon sokat lehet röhögni, ha kellően gonoszak vagyunk, ezért a blog.

Friss topikok

Címkék

2010.07.26. 21:59 Donna Anna

Nyitány

Lobogó ősz hajú, frakkos úr besétál, kegyesen parolázik, hajlong, mosolyog, majd a zenekar felé fordul. Most, hogy nem látja a közönség, arcára nyomban kiül a diktátorokat megszégyenítő szadista kifejezés, majd gyorsan átszellemült pofára vált, mert eszébe jut, hogy közvetíti az előadást a tévé.

 

Ezen blog az operaműfaj olykor szeretnivaló, olykor idegesítő hülyeségeit pellengérezi ki, ihlető gyanánt főleg a modoros.blog.hu és a szexcsatakanno.blog.hu/ szolgált. Lesznek itt énekestípusok, operacselekmények és zeneszerzők is, és természetesen az operalátogatók is megkapják a magukét.

1 komment

Címkék: opera paródia köszöntő nyitány karmester


A bejegyzés trackback címe:

https://operahumor.blog.hu/api/trackback/id/tr392178504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.03. 20:06:10

Csak most vettem észre, h elindult ez a blog :) Jólesik, h ihletet adhattam, és olvasni fogom :)
süti beállítások módosítása